Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Κουβεντουλα για αγγελους


Στο σημερινο κοσμο που δινεται μεγαλη συμασια στον υλισμο και τις απολαβες του λιγοι απο μας δινουν σημασια στους αγγελους.
Αυτοι που ασχολουνται συνηθως με τον πνευματικο κοσμο εμενουν στη σκοτεινη του πλευρα και περισσοτερο ασχολουνται με τις σατανιστικες λατρειες με τα ολεθρια αποτελεσματα τους για τον ανθρωπο.
Υπαρχουν ομως αποδειξεις οτι εδω στη γη λειτουργουν και αγαθοποια πνευματα.
Αυτα πολεμανε το κακο, προφυλασουν απο κινδυνους, μεταφερουν μυνηματα, μας παρηγορουν και υστερα εξαφανιζονται οπως ακριβως εμδφανιστηκαν.Ξαφνικα.
Η υπαρξη των αγγελων βεβαιως δε μπορει να αποδειχτει μεσα απο τα ανθρωπινα μεσα.
Δε θα τους δουμε ουτε σε τεστ αναγνωρισης της αστυνομιας, ουτε σε δικαστηρια ουτε σε
αναγνωριση dna
Αν θελουμε να γνωρισουμε καποιον αγγελο θα πρεπει να ημαστε ανοιχτοι στο νομο των πιθανοτητων.Θα πρεπει να αφησουμε την καρδια μας ελευθερη στο αγγιγμα τους και τη καθοδηγηση τους .Γιατι ως γνωστον τα καλυτερα πραματα στον κοσμο δεν αγγιζονται ουτε φαινονται.Θα πρεπει να τα νιωσουμε με την γλωσσα της καρδιας μας που μονο εμεις ξερουμε να τη μιλαμε.

1 σχόλιο:

  1. ο φύλακας άγγελός μας είναι πάντα κοντά μας!
    για κάθε άνθρωπο υπάρχει και ένας φύλακας άγγελος!
    είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποια ανώτερη δύναμη είναι πάντα κοντά σου και σε προσέχει, σε φυλάει, σε προστατεύει!!!!!!
    καρακαιδονίτσα μου, είναι πολύ όμορφα όλα όσα γράφεις, σε γνωρίζω μέσα απο τις μαγικές λέξεις και τις όμορφες αναρτήσεις σου, και νιώθω ότι είσαι φτιαχμένη απο μάλαμα και απο χρυσάφι, ειλικρινά το νιώθω!!!!!
    θα σου ευχηθώ Αγάπη να σε συντροφεύει και δύναμη γαι το μονοπάτι της ζωής σου, εύχομαι ακόμα όλα στη ζωή σου να είναι ρόδινα γεμάτα χαρές τραγούδια και γέλια ευτυχίας!!!!!!
    σε ευχαριστώ που με φωτίζεις με τα όμορφα σου λόγια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή